Rólunk

Az Innovatív Napelem Kft.-t az ügyfélközpontú megközelítése és kimagasló szakmai tapasztalatai alapján kiemelkedő. Pályázati osztályunk már több, mint 1000 sikeres energetikai projektet zártunk már sikerrel mind a lakosság, mind a vállalatok számára. Munkatársaink pályázatírásban és elszámolásban szerzett tapasztalatokkal rendelkeznek, így biztosíthatjuk a hatékony és eredményes projektmegvalósítást. 

Ügyfélközpontú szemléletünk magas ügyfélengedettséget eredményez pályázatok során, és rugalmas rendelkezésre állásunkkal valós időben válaszolunk ügyfeleink igényeire. A projekt szemléletünk pedig garancia a teljes körű és hatékony megoldásokra.

Rólunk

Több, mint 3000 napelem rendszer telepítéssel a hátunk mögött, az Innovatív Napelem Kft. szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel vállalja napelemes rendszerek telepítését.

Kedvező árak

Ár/érték arányt tekintve a mi ajánlatunk a piacon elérhető legjobb ajánlatok között szerepel.

Ügyfélcentrikusság

Projektje egyediségéhez alkalmazkodva rugalmas, ügyfélcentrikus megközelítés.

Fenntarthatóság

Fenntartható és innovatív megoldások kiemelése a pályázati anyagokban.

Szakértelem, tapasztalat

Évtizedes tapasztalat a napenergia-projektek terén, számos sikeres pályázattal.

Az Innovatív Napelem Kft. vezető szerepet tölt be a fotovoltaikus rendszerek piacán, büszkék vagyunk arra, hogy hosszú múltra tekintünk vissza. Szoros együttműködésben állunk a szektor vezető gyártóival, és ügyfeleink igényeit mindig a középpontba helyezve folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat. A technológia fejlődése lehetővé tette számunkra, hogy olyan minőségű és megfizethető megoldásokat kínáljunk, amelyek a piaci igényeket minden szempontból kielégítik.

Cégünk elkötelezett a napenergia hatékony felhasználása iránt, és ez tükröződik az általunk tervezett és telepített napelemrendszerek számában. Éves szinten számos lakossági és KKV rendszer készül el, valamint vállalatok számára parkokat is létrehozunk. Stratégiai partnerünk a kiváló minőségű japán napelemeket gyártó SHARP, melynek 15 év gyártói és 25 év teljesítménygaranciája van. Inverterek terén pedig a Fronius, Huawei, SolarEdge, SMA és Risen márkákra támaszkodunk.

Az Innovatív Napelem Kft. választásával egy olyan vállalkozást kap, amely rendkívül felkészült és komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezik. Rugalmasságunknak és az ár-értékarány szem előtt tartásának köszönhetően meghatározó szereplőként tekintünk a magyarországi napelemes piacon. Bízunk benne, hogy lehetőséget kapunk arra, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhessük.

Napelem Pályázat